31.5.2013

Länsimetron linjastosuunnitelman laadinta alkaaLänsimetron liityntälinjastosuunnitelman laadinta lähtee käyntiin kesäkuussa. Työn alkaessa kerätään lähtötietoja ja niitä jalostetaan tukemaan suunnittelua. Varsinainen linjastosuunnittelu alkaa elokuussa. Linjastosuunnitelman luonnos valmistuu tämän vuoden aikana. Blogissa kerrotaan työn edistymisestä, joten sitä kannattaa seurata aktiivisesti. Myös kommenttien jättäminen kannattaa. Emme välttämättä ehdi vastaamaan kaikkiin esitettyihin kysymyksiin, mutta pyrimme tekemään usein esitetyistä kysymyksistä oman blogipostauksen.

Liikkumiskysely on avoinna 16.6 asti eli vielä on hyvin aikaa vastata. Liikkumiskyselyyn voi vastata osoitteessa http://hsl.asiatkartalle.fi

Tiistaina 4.6 HSL:n edustajat ovat Ison Omenan markettitasolla noin klo 14.30-18.30 jakamassa suunnitelmaan ja liikkumiskyselyyn liittyviä esitteitä ja paikan päällä on myös mahdollista vastata liikkumiskyselyyn. Keskiviikkona 5.6 olemme Kampin Espoon terminaalissa aamusta noin klo 07:00-11:00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti